Jelena Karleuša i Duško Tošić: Šta se sada čeka?!

Izvor: Svet plus, 07.Feb.2022, 20:43

Jelena Karleuša i Duško Tošić: Šta se sada čeka?!

Jelena Karleuša prijavila je 7. januara policiji supruga Duška Tošića zbog porodičnog nasilja. Dobio je zabranu prilaska koja je istekla. Šta se sada čeka?!

Dušku Tošiću istekla je zabrana prilaska supruzi Jeleni Karleuši, koja ga je za Božić prijavila za porodično nasilje.

Nakon njene prijave, Duško je saslušan u Policijskoj stanici PS Savski Venac, nakon čega mu je prvo bila izrečena zabrana od 48 sati,a potom je Prvo osnovno javno tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana.

Sud je prihvatio predlog o isteku zabrane prilaska, a sada se čeka izveštaj Centra za socijalni rad i izjava oštećene, potvrđeno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu za Telegraf.

Podsetimo, Jelena Karleuša prijavila je 7. januara policiji supruga Duška Tošića, jer ju je udario u porodičnom domu na Dedinju.

Nakon toga, policija je odmah došla u njihov dom, gde je ostala do 14 časova.

Jelena je odbila da podnese prijavu protiv Tošića, odbila je i medicinsku pomoć, ali je on uprkos tome saslušan.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.