TRAUMATIČAN SUSRET Jelene Karleuše i Bube i Džale u avionu!

Izvor: Svet, 25.Dec.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAUMATIČAN SUSRET Jelene Karleuše i Bube i Džale u avionu!

Jelena Karleuša i Buba i Džala sreli su se oči u oči na letu Beograd-Sarajevo i to samo mesec dana nakon žestoke svađe koju su imali na društvenim mrežama. Kako piše Srpski Telegraf, pop diva i bosanski reperi leteli su istim avionom iz Sarajeva za Beograd i to po veoma lošim vremenskim uslovima.

Prvo su se čekirali Buba i Džala, a nedugo zatim stigla je i Jelena. Pošto su vremenski >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uslovi bili loši, let je pomeren zbog magle, pa su na gejtu proveli blizu dva sata čekajući. Sedeli su na dva kraja prostorije, a svi ljudi su ih gledali zagonetno i očekivali su reakciju jedne ili druge strane – govori izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:
I Buba i Džala su sve vreme gledali u telefone kako im se pogledi slučajno ne bi sreli sa Karleušinim. A prava drama nastala je kada su ušli u avion i shvatili da imaju sedišta tik do Jeleninih. Momak koji je sa njima bio u pratnji zamolio je stjuardesu da ih premesti, ali je Jelena u tom trenutku naišla i samo dobacila “mi ćemo sesti pozadi, da se momci ne muče, pošto smo šmekeri” – završava priču izvor.
Karleuša se sa svojim saradnicima smestila u poslednji deo aviona kako bi smirila tenziju koja je nastala.
JK je potvrdila ova saznanja.
Nije bilo razloga da meni bude neprijatno pošto ja nisam nikoga vređala. Meni je savest čista i ja sam u svemu tome ispala šmeker. Let je protekao bez incidenata – rekla je JK za Srpski telegraf.
SvetRajko Ristić
The post TRAUMATIČAN SUSRET Jelene Karleuše i Bube i Džale u avionu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NAPLJUVALI JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, PA DOŽIVELI BLISKI SUSRET: Buba i Džala BEŽALI u avionu od Karleuše

Izvor: Scandal.rs, 25.Dec.2018

Jelena Karleuša i Buba i Džala sreli su se oči u oči na letu Beograd-Sarajevo i to samo mesec dana nakon žestoke svađe koju su imali na društvenim mrežama. Kako Srpski telegraf saznaje, pop diva i bosanski reperi leteli su istim avionom iz Sarajeva za Beograd i to po veoma lošim vremenskim uslovima....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.