TOŠIĆ ODVEO ĆERKE IZ SRBIJE: Evo na šta se odlučio suprug Jelene Karleuše u trenutku dok ona sprema album

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 17:06

TOŠIĆ ODVEO ĆERKE IZ SRBIJE: Evo na šta se odlučio suprug Jelene Karleuše u trenutku dok ona sprema album

Saznalo se gde su i šta rade.

Odnos bračnog para Duška Tošića i Jelene Karleuše mnoge interesuje i intrigira, ali iako se ne zna stanje stvari među njima, poznato je da oboje obožavaju svoje ćerke Atinu i Niku i trude se da im pruže sve što žele.

Tako je sada, dok se Jelena priprema za plasiranje novog muzičkog projekta, Duško je odveo naslednice na letovanje u Grčku.

Kako se navodi, bivši fudbaler uživa sa Atinom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Nikom u jednom od najskupljih hotela u Grčkoj, gde noćenje, za ovaj period godine, košta 5.000 evra.

Tošić je maksimalno posvećen naslednicama, pa se ni u jednom momentu ne odvaja od njih, a kada se preko dana nauživaju na plaži i u bazenu, odlaze i obilaze grad.

- Videli smo Duška sa ćerkama i toliko je pažljiv prema njima da smo se iznenadili. Naravno da će svaki roditelj biti pažljiv prema deci, ali on se ne odvaja od njih! Devojčice su preslatke, toliko su fine i pristojne. Lepo govore i engleski, pa vrlo ljubazno i pristojno komuniciraju sa osobljem. Vidi se da su i te kako vaspitane - kaže izvor Telegrafa.

Za sedam noćenja u ovom luksuzu je u avgustu potrebno iskeširati oko 3 miliona i 700.000 dinara, odnosno oko 31.600 evra. S obzirom na to da će Atina i Nika sa tatom ostati duže, i cifra će biti daleko veća.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.