TO BI BILO TO! DUŠKO TOŠIĆ SKINUO BURMU, a potom objavio sledeće! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 20:54

TO BI BILO TO! DUŠKO TOŠIĆ SKINUO BURMU, a potom objavio sledeće! (FOTO)

Jelena se još uvek nije oglasila.

Duško Tošić se retko kad oglašava na društvenim mrežama, ali kada to uradi, svojim objavama izazove masovne reakcije.

Nekadašnji fudbaler, a danas uspešni menadžer, sa pevačicom Jelenom Karleušom, do sada je proveo u braku petnaest godina, a iz te ljubavi rodile su se njihove mezimice Atina i Nika.

Kako je otkrio na svom Instagramu, već nekoliko dana provodi u Istanbulu, a poslednja objava iz restorana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Bosforu izazvala je mnogo pažnje.

Opuštena, letnja varijanta, naočare za sunce, obavezan telefon, jer ipak je poslovni čovek sa milion obaveza, a od nakita – samo sat. Burmu na njegovoj ruci ne vidimo.

Iako se o samom razvodu još uvek nije oglašavao, za razliku od Jelene, ali ni ona ipak nije precizirala šta se zaista dešava i da li su njih dvoje ipak odlučili da pokušaju ponovo ili se definitivno razvode, kako je pevačica najavila još na leto prošle godine.

Ono što se svakako svi pitaju jeste to da li je Duško skidanjem burme odlučio da zaista stavi tačku na brak sa Karleušom, ili mu možda prsten samo smeta po velikim vrućinama...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TO JE ČISTA LJUBAV: Nakon što je Duško Tošić skinuo burmu, Karleušina objava rasplakala naciju - Svi viču BRAVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023

Potez vredan divljenja...Duško Tošić objavio je fotografiju na svom Instagramu koja je izazvala dosta pažnje i reakcija, i to samo zbog jednog detalja...Naime, na fotografiji se vidi da je Duško skinuo burmu, što je mnoge navelo da pomisle kako je došlo do zakonskog okončanja braka sa Jelenom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.