TO JE ČISTA LJUBAV: Nakon što je Duško Tošić skinuo burmu, Karleušina objava rasplakala naciju - Svi viču BRAVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 21:55

TO JE ČISTA LJUBAV: Nakon što je Duško Tošić skinuo burmu, Karleušina objava rasplakala naciju - Svi viču BRAVO!

Potez vredan divljenja.

Duško Tošić objavio je fotografiju na svom Instagramu koja je izazvala dosta pažnje i reakcija, i to samo zbog jednog detalja.

Naime, na fotografiji se vidi da je Duško skinuo burmu, što je mnoge navelo da pomisle kako je došlo do zakonskog okončanja braka sa Jelenom Karleušom.

Bivši fudbaler, a sada ugledni menadžer nije komentarisao ove navode, a to nije učinila ni Jelena.

Zapravo, Karleušina poslednja objava, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sada, nema nikakve veze sa njenim brakom ili potencijalnim razvodom, ali ima sa ljubavlju. Jelena je poznata kao neko ko neizmerno voli životinje i svim silama se bori za njihovo pravo na život.

Ona se godinama zalaže za to da se ne jede životinjsko meso, da se ne nosi prirodno krzno i koža, te da se rekreativni lov mora smatrati ubistvom nedužnih bića.

Ona je na storiju objavila snimak krave koja napada čoveka jer pokušava da joj oduzme njeno tele, uz poruku da se mora zaustaviti bilo kakav vid okrutnosti prema životinjama.

Mnoge je raznežio i rastužio ovaj snimak, a komentari podrške i čestitke Jeleni se samo nižu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.