TEŽE OD DIVNINE SMRTI: Jelena Karleuša suočila se sa novom porodičnom dramom - skriva surovu istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽE OD DIVNINE SMRTI: Jelena Karleuša suočila se sa novom porodičnom dramom - skriva surovu istinu

Preteško!

Jelena Karleuša je teško podnela vest da je njena majka Divna preminula. S obzirom na to da joj je bila velika podrška i oslonac, Jelena se sada oseća usamljeno uprkos činjenici da dobija veliku podršku porodice i prijatelja. No, kako ni sama nije uspela da prihvati da Divne više nema, Jelena još nije rekla svojim ćerkicama Niki i Atini da je baka umrla.

- Tog dana kad je Divna umrla, Jelenini prijatelji su odvezli Atinu i Niku za Zrenjanin, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod Duškove porodice. Nisu želeli da vide Jelenu u lošem stanju, s obzirom na to da joj je njen menadžer saopštio kada je stigla u Beograd sa nastupa, i to na putu do kuće. Kako su Atina i Nika bile veoma vezane za Baki, kako su zvale Divnu, niko nije imao srca da im kaže da je više nema. Tu nezahvalnu dužnost ostavili su Jeleni, koja ni sama još ne može da veruje da je njena majka preminula, a tek treba da se suoči sa Nikom i Atinom i prizna im da njihove Baki više nema - kaže izvor "Alo!".

Atina i Nika nisu došle u školu od kako je Divna preminula. O njima vode računa Duškova majka i sestra kod koje u Zrenjaninu provode vreme.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastarblog) on Mar 3, 2019 at 1:09pm PST

- Jelena će se uskoro suočiti sa ćerkama, a kako joj to teško pada, još ne zna na koji način da im saopšti da je Baki preminula. Kako im je Divna stalno pričala da su anđeli na nebu i da oni čuvaju decu, Jelena će im sigurno ispričati da je baka sada sa anđelima i da će zauvek motriti na njih dve.

Kako redakcija"Alo!" saznaje, Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić, koji se nakon sahrane vratio za Kinu, gde igra fudbal, svakodnevno se čuje sa ženom kako bi joj pružio podršku.

- Njemu je užasno teško da podnese to što je njegova supruga u lošem stanju. Nikada je nije video takvu i ne može da veruje koliko se slomila. Jelena je uvek bila ta koja je držala sve konce u rukama, a sada joj se desilo da bukvalno ne zna gde udara - kaže izvor.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastarblog) on Sep 2, 2018 at 11:59pm PDT

- Upravo zbog cele te situacije, Duško je svakodnevno zove, piše joj poruke i govori koliko je voli, te da želi da se što pre oporavi od majčine smrti i da ponovo bude jaka zbog cele porodice, a najviše zbog Nike i Atine, koje su veoma vezane za majku - završava izvor.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.