Šta će Duško reći? JK otkrila šta misli zašto je Srbija izgubila protiv Brazila, a onda čestitala Dušku 10 godina braka na veoma neobičan način!

Izvor: Prva.rs, 28.Jun.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će Duško reći? JK otkrila šta misli zašto je Srbija izgubila protiv Brazila, a onda čestitala Dušku 10 godina braka na veoma neobičan način!

Malo ko ume da zapali društvene mreže kao pevačica Jelena Karleuša. To je učinila i ovoga puta i to porukom u kojoj je izrazila svoje mišljenje o tome zašto je Srbija sinoć izgubila utakmicu.
A poruka glasi:

Razlog njenog tvita jeste to što njen muž Duško Tošić sinoć nije igrao utakmicu protiv Brazila. 
Ona je ranije u "Jutru sa Jovanom i Srđanom" rekla da Nejmar protiv njenog Duška neće imati nikakve šanse, pa zato i ne čudi ljutnja zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << odluke Mladena Krstajića da mesto u timu ipak zauzme mladi Miloš Veljković.

Jelena se na samom startu šampionata odlučila da našu reprezentaciju podrži svojim provokativnim fotografijama, na kojima je ona naizgled gola, a telo joj je obojeno u boje srpske zastave.
U razgovoru sa Jovanom i Srđanom ona je priznala da su ove fotografije naljutile Duška, ali da je baš zbog toga on tako dobro odigrao protiv Kostarike.
Da li je ovaj tvit možda naljutio njenog supruga još uvek nije poznato, ali je JK ubrzo uputila Dušku veoma neobičnu i duhovitu čestitku za desetogodišnjicu braka, pa i ukoliko se i naljutio, sada joj je sigurno sve oprošteno...

Jedna stvar je ipak Jelenu oduševila u Moskvi, a tiče se naših navijača:

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

KAKVU ŽENU IMAŠ BOLJE DA JE NEMAŠ! Karleuša čestitala mužu 10 godina braka, INTERNET SE USIJAO!

Izvor: Svet, 28.Jun.2018

Jelena Karleuša i Duško Tošić danas slave deset godina braka.. Pop diva i fudbalski reprezentativac venčali su se 28. juna 2008. godine u hotelu President u Kovilovu, a o njihovom venčanju tada se pričalo mesecima.. . JK je mužu javno čestitala rodjendan, a ono što je napisala nasmejalo je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.