Skandal! Na društvenim mrežama osvanule eksplicitne fotografije Jelene Karleuše! Sumnja se da ih je plasirao fudbaler Ognjen Vranješ!

Izvor: Svet, 15.Jan.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal! Na društvenim mrežama osvanule eksplicitne fotografije Jelene Karleuše! Sumnja se da ih je plasirao fudbaler Ognjen Vranješ!

Danas su se na društvenim mrežama pojavile eksplicitne fotografije pop zvezde Jelene Karleuše! Na raznim profilima na Instagramu i na Tviteru objavljene su fotke na kojima se vidi Jelena u krevetu, a u uglu ekrana telefona vidi se i fudbaler Ognjen Vranješ.
Sumnja se da je eksplicitne fotografije u etar pustio upravo ovaj bosanski fudbaler za koga se proteklih nedelja pričalo da je Jelenin >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ljubavnik, što je ona žustro demantovala.
Jelena i njen tim se još uvek nisu oglasili ovim povodom. JK je provela dan u studiju Zvezda Granda gde je radila kao mentor kandidatima koji su je izabrali tokom prvog kruga takmičenja.
Jelenin suprug Duško oglasio se pre par dana i rekao da je sa njihovim brakom sve u najboljem redu. Danas su i njegovi profili na društvenim mrežama utihnuli.
svetsvet
The post Skandal! Na društvenim mrežama osvanule eksplicitne fotografije Jelene Karleuše! Sumnja se da ih je plasirao fudbaler Ognjen Vranješ! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.