SUĐENjE VRANjEŠ - KARLEUŠA: Ognjen došao, Jelena izostala

Izvor: Večernje novosti, 02.Apr.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUĐENjE VRANjEŠ - KARLEUŠA: Ognjen došao, Jelena izostala

Danas je prvi dan suđenja po tužbi Ognjena Vranješa koju je podneo protiv Jelene Karleuše zbog navodnih pretnji Danas je prvi dan suđenja po tužbi Ognjena Vranješa koju je podneo protiv Jelene Karleuše zbog navodnih pretnji, kao i povrede časti i ugleda. Pročitajte još: JELENA KARLEUŠA PODNELA 120 TUŽBI: Tužila sam i Ognjena Vranješa, a novac od suđenja će dobiti... (VIDEO)Vranješ >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je prvi stigao u Prvi osnovni sud, a prilikom ulaska nije davao izjave.Tužba je usledila nakon što je Karleuša Vranješu uputila ozbiljne pretnje na društvenim mrežama. Vranješ se na sudu pojavio 20 minuta ranije, ali je ubrzo napustio zgradu suda.Karleuša se uopšte nije pojavila, a opravdala se time što još nije prošlo 40 dana od smrti njene majke Divne.Naredno ročište zakazano je za 24. april.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Odloženo suđenje Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše

Izvor: Tracara.com, 02.Apr.2019

Pop diva Jelena Karleuša danas je imala zakazano suđenje sa svojim navodnim ljubavnikom Ognjenom Vranješem, po tužbi koju je on podneo protiv protiv nje zbog pretnji smrću. Fudbaler je na suđenje došao vidno raspoložen, a osmeh sa lica nije mogao da skine. Iako su mnogi očekivali da će se...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.