Odloženo suđenje Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše

Izvor: Tracara.com, 02.Apr.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše

Pop diva Jelena Karleuša danas je imala zakazano suđenje sa svojim navodnim ljubavnikom Ognjenom Vranješem, po tužbi koju je on podneo protiv protiv nje zbog pretnji smrću. Fudbaler je na suđenje došao vidno raspoložen, a osmeh sa lica nije mogao da skine. Iako su mnogi očekivali da će se Jelena Karleuša pojaviti, pevačica je na razočaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << mnogih iz opravdanih razloga propustila suđenje. Jelenini advokati su sudu priložili umrlicu Divne Karleuše na kojoj se vidi da se još nije navršilo 40 dana, te ona nije u stanju da prisustvuje ročištu. “Jelena se nije pojavila. Sledeći je 22. 4. u 13 sati. Mi stvarno ne možemo da znamo zasto nije došla. Danas je bio zakazan pokusaj mirenja, a oko ne ide se u proces dalje. Za sada je opravdan izostanak i priložila je umrlicu jer još nije prošlo 40 dana i ne moze da učestvuje u postupku”, rekli su fudbalerovi advokati, piše Svet. Podsetimo,  Vranješ je protiv Jelene Karleuše podneo krivičnu prijavu i dve tužbe, a za odštetu traži dva miliona.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

IZBEGLA I OVO ROČIŠTE: Ceca i Karleuša imali zakazano SUĐENJE, a JELENA se nije pojavila i došla je na GRAND

Izvor: Blic, 02.Apr.2019

Danas je trebalo da se održi ročište između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše koje poslednjih meseci izaziva veliko interesovanje javnosti, saznaje "Blic". Jelena Karleuša danas je trebalo da se pojavi pred licem pravde, ali je i to ročište uspešno izbegla, kao i ono sa Ognjenom Vranješom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.