Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE ZAJEDNIČKO JELENI KARLEUŠI I SEKI ALEKSIĆ? Fotografija koja je spojila DVE DIVE i to na način od kog STAJE DAH!

Pevačica Jelena Karleuša otputovala je pre nekoliko dana u Kinu zajedno sa ćerkama jer će njen suprug, Duško Tošić, zaigrati za fudbalski klub “Guangžou RIF”. Naime, Jelena u Hong Kongu boravi u jednom od najskupljih i najekskluzivnijih hotela, gde je smeštena u apartmanu od 150 kvadrata zajedno sa ćerkama i tom prilikom je objavila fotografiju The post ŠTA JE ZAJEDNIČKO JELENI KARLEUŠI I SEKI ALEKSIĆ? Fotografija koja je spojila DVE DIVE i to na način od kog STAJE DAH! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pogledajte kako se Karleuša provodi sa mužem i ćerkama u Hong Kongu! (FOTO)

Izvor: Svet, 16.Avg.2018, 14:05

Jelena Karleuša otputovala je na zasluženi odmor sa mužem Duškom i ćerkama Atinom i Nikom. Pop diva je danas decu odvela u Diznilend i nije propustila priliku da napravi nekoliko fenomenalnih fotki!. . Jelena će sa porodicom proslaviti i svoj jubilarni 40. rodjendan u petak.. . Kako je obećala,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.