ŠTA ĆE MU REĆI KARLEUŠA? Duško Tošić se slikao POTPUNO GO

Izvor: Blic, 14.Feb.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE MU REĆI KARLEUŠA? Duško Tošić se slikao POTPUNO GO

Fudbaler Duško Tošić sada najverovatnije nije ponosan na ove svoje stare fotografije, na kojima pozira kao od majke rođen.

Društvo na slikama mu pravi sedam godina starija manekenka Aleksandra Marjanović, koja je takođe pozirala bez ičega na sebi. Duško na slikama manekenki pridržava gole grudi, dok ona loptom krije intimne delove.

U pratećem intervjuu, suprug pevačice Jelene Karleuše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je otkrio da tada nije imao devojku, a da na pitanje kakve žene ga privlače otkriva:

- Ne mora da bude izuzetno lepa. Važno je da je puna razumevanja, da je zanimljiva i da mogu da budem ponosan na nju u svakom trenutku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(18+) TOŠIĆ SE SLIKAO ZA ČASOPIS POTPUNO GO! ЈК se hvata za glavu, najradije bi spalili ove fotke!

Izvor: Kurir, 14.Feb.2017

...Fudbaler je izuzetno privržen svojoj porodici, nikada nije bio na meti skandala ili optužbi za prevaru, što je zaista pravo čudo, ali pre nego što je upoznao svoju suprug, Duško se slikao potpuno nag za jedan časopis!..Više o Duškovom "izletu" u foto-modeling čitajte na wwwespresors..Ostatak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.