ŠOK! Brena ošamarila novinara svoje televizije! (video)

Izvor: Svet, 27.Apr.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Brena ošamarila novinara svoje televizije! (video)

U najnovijoj emisiji Press pretres, koja je je snimana u Sarajevu Lepa Brena je pokazivala voditelju Siniši Mediću kako da radi jogu. Pritom mu je sve vreme povišenim tonom davala instrukcije. U sledećem segmentu emisije vidi se kako se na pitanje voditelja: “I kakav je bio on?”, Brena razbesnela i viknula: “Jesam ti rekla da me to ne pitaš”, a onda je usledio žestok šamar.
Da li je u pitanju bila šala ili pravi šamar, ostaje da vidimo u emisiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />
OVDE pogledajte kako je Brena iskopirala Jelenu Karleušu.
svet.rsžarko radovančev
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Brena ošamarila voditelja zbog neprijatnog pitanja! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017

Lepa Brena pojavila se u Sarajevu na jednoj manifestaciji koju svake godine posete jaka imena iz sveta šou-biznisa...Brena je blistala na crvenom tepihu na kom je bila i naša ekipa, ali prava zabava dešavala se u Breninom apartmanu!..Printskrin: Youtube/Press Pretres..Naime, voditelj "Grand televizije"...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.