Izvor: Piplmetar.rs, 14.Maj.2023, 06:30

Ruka u ruci dokaz velike ljubavi: Duško Tošić oduvao Jelenu i pokazao ko je ukrao njegovo srce FOTO

Duško i Nika Tošić uživaju u Italiji
Iako se o njihovom razvodu već nekoliko godina neprestano spekuliše, tek je krajem 2022. godine pop diva, Jelena Karleuša otkrila da su odnosi između nje i Duška Tošića izuzetno narušeni. Čini se da koliko god se ona trudila da porodicu održi na okupu, krah braka je neminovan, međutim do istog još nije došlo.
Pročitajte: Porodica ponovo bljesnula starim sjajem, ćerke presrećne – Karleuša i Duško >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << konačno zajedno, mama i tata se ljube FOTO
Pevačica je tada između ostalog izjavila i kako se bivši fudbaler više ne oseća kao deo njihove porodice, međutim oboje se trude da njihove ćerke celokupnu situaciju i njihove nesuglasice što manje osete i lakše podnesu, čemu svedoči i najnovija fotografija legendarnog fudbalera. Ono što je primetno je da Atina i Nika ne osete nikakve loše roditeljske odnose, već uživaju i sa mamom i sa tatom.
Pročitajte: Dušku definitivno odzvonilo – Karleuša otkrila zašto je muž više ne zanima Nekadašnji bračni partneri trude se da udovolje svojim mezimicama, te su na meniju često luksuzna putovanja kojima se devojčice veoma raduju, a ovog puta u avanturu u Italiju krenule su sa poznatim tatom što smo saznali kako iz njegove, tako i iz objave preslatke Nike koja je veoma aktivna na Tik-Toku.
Pročitajte: Duško će da pozeleni od muke kad sazna koga je zavela Karleuša – On je moćnik koga svi znaju
Naime, Duškova slika sa stadiona iz Rima gde se za vikend igrala utakmica između Rome i Intera osvanula je na njegovom Instagram profilu, a zatim je i njegova mlađa ćerka objavila snimak iz istog grada, što je bilo dovoljno da shvatimo da je tata spojio lepo i korisno, te na poslovni put odlučio da povede i svoje mezimice.
Pročitajte: Nakon što je Duško rešio da se razvede, Karleuša bez stida njemu ponudila svoje telo FOTO
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Ata images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.