Provokativno izdanje Jelene Karleuše

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokativno izdanje Jelene Karleuše

Stilski odabiri Jelene Karleuše nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Bilo da vam se dopadaju ili ne, njene odevne kombinacije uvek se komentarišu, a tako je bilo i nedavno kada se pojavila od glave do pete obučena u provokativni leopard print.

Na snimanje emisije “Zvezde Granda” Karleuša je došla u smeloj Dolce & Gabbanakreaciji koja je isticala njenu figuru.

Meow @dolcegabbana

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 27. Нов 2018. у 11:36 PST

Mada se mnogi ne bi usudili da iznesu ovakav autfit, Karleuša je pokazala kako se uspešno može kombinovati isti dezen na različitim materijalima.

Jedini detalji na njoj koji nije bio u najpopularnijem životinjskom printu bio je uzani crni kaiš i popularne Louboutin salonke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.