Poslušajte kako JK peva ”Don’t speak” (Video)

Izvor: Poznati.info, 18.Mar.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte kako JK peva ”Don’t speak” (Video)

Jelena Karleuša oduvek je volela da eksperimentiše sa muzikom i njenim stilovima. Gostujući u emisiji ”Za milion godina” pokazala je da odlično peva i svetske hitove. Diva je bila gošća tadašnjeg šou programa ”Za milion godina” koji se jedno vreme davao na TV Pink.

Pevači su imali zadatak da se okušaju u žanrovima muzike koji nije nihov fah. Tako je Jelena Karleuša odbrala veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << svetski hit grupe No Doubt ”Don’t speak”. Ona je ovu pesmu donela posebno i na svoj način. Snimak iz emisije tek nedavno je dospeo na Youtube, a mi vam ga prenosimo u celosti.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Au

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.