PREŽIVELA SAM! Jelena Karleuša o linču koji preživljava nakon pojavljivanja na televiziji Pink (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 09:16

"PREŽIVELA SAM!" Jelena Karleuša o linču koji preživljava nakon pojavljivanja na televiziji Pink (VIDEO)

"Sad sam okej"

Pevačica Jelena Karleuša bila je jedna od zvanica koja se pojavila na proslavi rođendana prestižnog magazina.

Podsetimo, Jelena je šokirala sve kada se pojavila na televiziji Pink nakon dugogodišnje zabrane pojavljivanja na pomenutoj televiziji, pa se danima oglašavala o linču koji doživljava na društvenim mrežama.

Pevačica je sada rekla kako se oseća nakon mnogih raznoraznih komentara povodom njenog primirja sa čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ružičaste televizije:

- Nije ni prvi ni poslednji put da se dešavaju drame, tako da preživela sam - rekla je ona, pa otkrila da planira da se primiri kada je u pitanju medijsko eksponiranje:

- Sada ću stvarno ući u medijsku ilegalu povućiću se i vidimo se u avgustu - rekla je ona.

Šta je sve rekla Karleuša u prvom razgovoru sa medijima nakon gostovanja u emisiji n ateleviziji Pink, ispod ovog teksta:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL NA CRVENOM TEPIHU: Sanja Marinković POBEGLA od Karleuše čim ju je ugledala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023

Ovaj postupak sve šokirao!..Pevačica Jelena Karleuša bila je jedna od zvanica koja se pojavila na proslavi rođendana prestižnog magazina...Mnoge poznate ličnosti su stigle na proslavu te su na crvenom tepihu u antreu pozirale za medije...Podsetimo, Jelena je šokirala sve kada se pojavila na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.