PONOSNA SAM! Jelena Karleuša pružila podršku mladoj glumici Doživela sam to milion puta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 22:26

"PONOSNA SAM!" Jelena Karleuša pružila podršku mladoj glumici "Doživela sam to milion puta!"

Evo šta je poručila žrtvama zlostavljanja!

Pop diva Jelena Karleuša prokomentarisala je vest koja je odjeknula da je mlada glumica Milena Radulović prijavila čuvenog producenta i režisera Miroslava Miku Aleksića, koji je držao časove glume kod kojeg je išla za s*ksualno zlostavljanje, a optužbama su se pridružile i druge glumice koje su pohađale njegovu školu glume.

- Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne postoji žena na planeti koja na ovaj ili onaj način nije doživela tu vrstu s*ksističkog maltretiranja ili barem neki mali oblik toga, jednostavno takva su pravila igre. Doživela sam to milion puta i zato mogu da poručim glumicama i svim devojkama koje su se ohrabrile da konačno kažu, da sam ponosna na njih i njihovu hrabrost - rekla je Karleuša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.