POČEO JE RAT Karleuša neviđeno spustila Oliveru Kovačević i Tijanu Bogićević

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČEO JE RAT Karleuša neviđeno spustila Oliveru Kovačević i Tijanu Bogićević

Nakon fijaska Tijane Bogićević narod je masovno počeo da se buni zato što njima nije prepušteno da biraju predstavnika Srbije, a onda su mnogi sugerisali kako je Jelena Karleuša ta koja naredne godine treba da ide na pesmu Evrovizije.
Mi smo sada pitali Jelenu šta kaže na to, a njen odgovor bio je i kao i obično kada je neko nagazi – surov i oštar.
– Kada je reč o Evrosongu muka mi je od same >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pomisli, od društvenih mreža koji se bave time… Ja nikada nisam javno rekla da bih išla na Evrosong, a svakako bih prihvatila poziv kao, čini mi se, svaki patriota, da se bori za svoju zemlju. Ali, toliko se raspravlja… Na primer, ono što Olivera Kovačević izjavljuje za početak je nefer, drugo postavlja se pitanja kakav je to muzički stručnjak Olivera Kovačević da se bavi uopšte mojim kvalitetima? – počela je Jelena, a onda je u svemu tome ipak našla jednu “dobru” stvar.

Nastavak intervjua na sledećoj stranici broj 2.

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.