Ovakva zvezda, a ne može da plati... SRAMOTA Karleušin saradnik izneo šok tvrdnje na račun pevačice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 01:42

"Ovakva 'zvezda', a ne može da plati... SRAMOTA" Karleušin saradnik izneo šok tvrdnje na račun pevačice (FOTO)

Zbog njegovih optužbi je nastala opšta pometnja i mreže su se usijale, a pevačica se još uvek na ovu temu nije oglasila.

Poznato je da pevačica Jelena Karleuša tokom svog nastupa već godinama na sceni ima i plesače, kako bi celokupan nastup izgledao moćnije, a danas je jedan od plesača koji je, kako navodi, sarađivao sa njom, svojom objavom podigao ogromnu prašinu.

On se oglasio putem svog Instagram profila i optužio pevačicu da nije plaćen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za posao koji je odradio.

- Dugogodišnji Karleušin plesač se oglasio kako nije plaćen za svoje usluge - pisalo je iznad objave na Tviteru.

Dugogodišnji Karleušin plesač se oglasio kako nije plaćen za svoje usluge pic.twitter.com/rmB3GOT1Xz

— iskreni komentator (@iskrenikomentar) December 10, 2023

- Ovakva "zvezda", milioni, kamioni i ne možeš da platiš igrače koji su za Vas odradili posao bez ijedne greške. Trudio sam se mesecima, ali mislim da ovde nema kraja i laži. Kakva sramota. Je*eš ovakvu karijeru! Budite oprezni sa kim sarađujete - napisao je njen igrač u prvom Instagram storiju, pa nastavio:

- Još tužnije je da ste skapirali o kome je reč, bez da sam napomenuo ime. Već se zna ko šta radi godinama. Žao mi je, ali sve se vraća, sve se plaća - napisao je, a onda dodao i sledeće:

- Vidim da je otišlo daleko bez pomenutog imena... Samo da kažem da mi se ovo pre nikada nije desilo. Rekao sam sve što sam želeo da kažem, više se neću oglašavati povodom ovoga. Neka se nastave laži sa njihove strane, ja znam šta je istina, a takođe i moja ekipa. Karma će uraditi svoje - napisao je on, a pevačica se još uvek na ovu temu nije oglašavala.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.