Otkriveno: Šta Karleuša krije ispod pudera - pegice!

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno: Šta Karleuša krije ispod pudera - pegice!

Kao neko ko na ovim prostorima važi za modnu ikonu, pop diva Jelena Karleuša u skladu sa svojim stajlinzima menja i frizuru pa smo u poslednjih mesec dana videli najrazličitije frizure na njenoj glavi.

Od ravno isfenirane kose, preko pokupljene u visoki rep, do niske punđe... ali Karleuša se ne libi i da unese konkretne promene u svoj izgled, pa često ume radikalno da promeni svoju frizuru, piše Alo!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Danas je na svom fan klubu na fejsbuku pokazala da je to još jednom uradila - odsekla je šiške, a kosu pokupila u visoku punđu. Takođe je primetno da se pre fotografisanja nije šminkala i ono što smo otkrili jeste da je Jelena bez pudara - pegava.

Eto nečega što nismo znali o njoj!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.