Oni žele da nastupe kao predgrupa JK!

Izvor: Tracara.com, 14.Jan.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni žele da nastupe kao predgrupa JK!

Makedonski alternativci žele da budu predgrupa KarleušiPopularna makedonska grupa Parketi,objavila je novi studijski album, poslednji u svojoj zemlji, a već od ove godine tražiće azil u zemljama regiona, kako su sami rekli.Svojim izraženim smislom za humor, sarkastičnim performansima i istupima u javnosti Parketi su tokom godina stekli etiketu kontroverznog benda koji bez pardona sve i svima skreše pravo u brk. Baš zbog toga poželeli su da nastupe kao predgrupe Jelene Karleuše na njenom koncertu na Ušću.“Čuli smo da JK priprema veliki spektakl na Ušću u Beogradu i ovom prilikom se zvanično javljamo sa željom da nastupimo kao predgrupa, a pošto dotičnu smatramo za osobu otvorenog uma mislimo da će nam se želja ispuniti”, rekli su Parketi.Šta će Jelena reći?Redakcija Tracara.com

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parketi objavili album

Izvor: Danas, 14.Jan.2013

Grupa Parketi, jedna od najistaknutijih u poslednje dve decenije u Makedoniji, objavila je novi studijski album, poslednji u svojoj zemlji, kako su sami rekli. Novi album „Republika Frankestein“, koji sadrži dvanaest pesama i bonus remiks naslovne, besplatno se može preuzeti na http://bit.ly/X7od2Q.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.