Ognjen Vranješ zbog skandala prebačen u rezervni tim

Izvor: Tracara.com, 25.Jan.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Vranješ zbog skandala prebačen u rezervni tim

Skandal koji je započeo kada su procurile informacije da je Jelena Karleuša navodno imala aferu sa Ognjenom Vranješom Dušku iza leđa napravio je buru u javnosti, a sada je isplivala informacija o promeni u Ognjenovoj karijeri. Naime, Anderleht je, po medijskim pisanjima, odlučio da ne toleriše takve skandale, zbog čega je Vranješ otišao korak unazad u svojoj karijeri. Portparol kluba Mari Verbeke potvrdio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << spekulacije medija da je klub odlučio da Ognjena prebaci u B tim i da će do isteka ugovora igrati za rezervni sastav, piše Blic. “Odluku je doneo stručni štab. On je trenutno u timu do 21 godine i u toku su pregovori njegovog menadžera i Anderlehta oko odlaska”, rekao je Verbeke, a prenose strani mediji. Anderleht je saopštio i da će razmotriti ponude ostalih klubova do kraja januara, a ako do tada ne dođe do eventualnog transfera, kao što smo napisali, treniraće sa rezervama.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

PIŠE PA BRIŠE Jelena Karleuša se oglasila nakon skandala sa Ognjenom Vranješom, pa poruku brže bolje sklonila

Izvor: Blic, 25.Jan.2019

Ogromna bruka pukla je kada se pojavila informacija da su pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ bili u navodnoj romansi, i dok mediji bruje o detaljima Karleuša se oglasila pa poruku brže bolje obrisala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.