Izvor: Piplmetar.rs, 14.Feb.2024, 20:31

Od Duška ni poruka a od njega 1001 ruža: Radi se o veoma galantnom muškarcu, Karleuša najsrećnija žena FOTO

Karleuša za Dan zaljubljenih se super zabavlja
Današnji dan Jelena Karleuša pamtiće po izuzetnim poklonima koji su joj, po svemu sudeći, pristigli na kućnu adresu. Karleuša za Dan zaljubljenih zabavlja se na svoj svojstven način a sad je otkrila i kakve darove je dobila…
Ata images

Karleuša za Dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zaljubljenih u potpunoj euforiji  Dan zaljubljenih Karleuši je ulepšala saradnica koja joj je poslala haljinu, model po poslednjem trendu. Kako je i sama objasnila, to će biti najtraženiji model a trenutno je ima samo naša diva.
Pročitajte Svet joj se obrnuo naglavačke, partner je ostavio zauvek – Snežanina tuga jača od života Uz to, svoje pratioce zamolila je da joj ostanu verni i prate njen profil jer bi uskoro mogla da ih obavesti o kakvoj haljini se radi. Karleuša za Dan zaljubljenih nikad srećnija jer na adresu, kako se čini, stiglo još nešto.
Instagram

Karleuša za Dan zaljubljenih ponovo dobila ruže na kućni prag Izgleda da je postalo sasvim normalno da Diva za Dan zaljubljenih dobije pregršt crvenih ruža na adresu. Ono što sve zanima jeste ko ih šalje, budući da je i sama pre nekog vremena priznala da s Duškom nije u najboljim odnosima.
Pročitajte Jelena Karleuša objavila saopštenje – Duško više ne vidi sebe kao deo naše porodice. Otkrila i sve detalje razvoda Da li je u pitanju tajni obožavalac, jer verujemo da ih puno ima ili je nova ljubav već tu, nismo sigurni budući da je Karleuša izuzetno vešta u skrivanju emocija ali i detalja svoje intime.
Instagram

Ruže koje je objavila putem Instagrama zagolicale su mašte svih koji prate Jelenu kao i njen odnos Duškom. Slika je izavala lavinu komentara – dok neki tvrde da je pomirenje s Duškom sve bliže i bliže drugi tvdre da je ipak nova ljubav u pitanju. Ukoliko jeste, radi se o veoma galantnom muškarcu…
AUTOR: SVET
FOTO: Ivan Vučićević




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.