Noću razmišljaš o MOJOJ GOLOJ POZADINI Maca žestoko potkačio Jelenu Karleušu, započeo LJUTI RAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 18:46

"Noću razmišljaš o MOJOJ GOLOJ POZADINI" Maca žestoko potkačio Jelenu Karleušu, započeo LJUTI RAT

Bez dlake na jeziku je svima stavila do znanja da ništa kod nje ne prolazi neopaženo.

Poznata pevačica Jelena Karleuša svojim izgledom i samouverenošću privlači pažnju mnogih, a ne propušta prilike da svoje autfite podeli i sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu.

Mnogi označavaju njeno oblačenje kao provokativno, smelo ali ima i onih loših komentara. Kamere novinara su snimile glumca Dragana Marinkovića Macu i njegovo mišljenje o ovome.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

- Neko je izgradio na tome karijeru. Neko je uvek g*loguz, a Karleuša će doživotno biti g*loguza - deo je Macinog odgovora koji je Jelena podelila na svom Instagram storiju.

U vrhu slike koju je objavila, stoji njen odgovor, koji glasi:

- Šta ću kad nemam karijeru i hitove, nemam stila da se obučem pa moram g*loguza da se probijam. Maco, kako je noću kada razmišljaš o mom golom d*petu? Je l' uzbudljivo? - napisala je Jelena.

Prisetimo se, Jelena Karleuša je stalno u ratovima na platformi Instagram, gde nije nikoga ostavila bez odgovora kada su u pitanju komentari na njen račun.

Vodeći se ovim, postoji šansa da se ovaj sukob mišljenja nastavi.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.