Nevzad Čamdžić napravio neviđeni šou u Zvezdama Granda

Izvor: Svet plus, 08.Jan.2017, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevzad Čamdžić napravio neviđeni šou u Zvezdama Granda

Nevzad Čamdžić večeras je u Zvezdama Granda napravio neviđeni šou na sceni, a u jednom trenutku je prišao Jeleni Karleuši i Mariji Šerifović.

U Zvezdama Granda Nevzad Čamdžić iz Travnika predstavio se pesmama "Ljubi me po sećanju" od Adila i "Kap po kap" grupe Divlje jagode. Nakon prve pesme za koju je osvojio tri glasa, kandidat je na prve taktove druge pesme počeo da skače i da podiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << atmosferu u studiju. Potom je došao do Jelena Karleuše, koju je zagrlio i pevao joj na uvce, a ona ga je začuđeno gledala. Kandidat je otišao do Marijinog stola ali je ona pobegla od Nevzada. Takmičar je već učestvovao pre tri godine u Zvezdama Granda i privukao pažnju svađom sa članovima žirija. On je za sebe sada rekao da je muška Jelena Karleuša jer brani svoje stavove.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.