Nemam nikoga, imam sebe i dovoljno mi je Nika Tošić se javno obratila OVIM REČIMA, gore društvene mreže - Čeka se Karleušina reakcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 18:12

"Nemam nikoga, imam sebe i dovoljno mi je" Nika Tošić se javno obratila OVIM REČIMA, gore društvene mreže - Čeka se Karleušina reakcija

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića sve je aktivnija na društvenim mrežama.

Nika Tošić, naslednica Jelene Karleuše i Duška Tošića, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a svojim britkim jezikom često nasmeje pratioce.

Kako su juče neki slavili Dan zaljubljenih, Nika se i tim povodom oglasila na TikToku, pa priznala da i praznik ljubavi provodi sama.

- Dan zaljubljenih, nemam nikoga, očigledno je. Imam sebe i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovoljno mi je što imam sebe - započela je Nika i dodala:

- Ne idem nigde, samo se šminkam jer mi je dosadno u životu. Otišla sam u školu da bih saznala da niko nije došao i da možemo da idemo kući... Džaba sam se mučila da ustanem rano, a mogla sam tako lepo da spavam - zaključila je Nika.

Snimak naslednice Jelene Karleuše brzinom svetlosti je postao viralan, a brojni komentari našli su se ispod klipa. Kako će i da li će pevačica imati nešto da kaže na ovo ostaje nam da ispratimo.

Podsetimo, pevačica je nedavno govorila o naslednicama, te istakla da su obe skromne, kao i da više podsećaju na nju nego na oca.

- Ja sam bila mirna i lepo vaspitana devojčica i smatram da sam to prenela i na svoju decu. Vaspitanje moje majke da budem skromna prosledila sam Atini i Niki. Nikada nisam tražila i nisam želela mnogo, jer sam znala da moja majka, tada siromašna novinarka sa malom platom, nije mogla mnogo da mi pruži. Neću da kažem moje ćerke ne traže ništa, ali su skromne devojčice. Mnogo toga su povukle na mene, a malo na Duška - kazala je Jelena za „Informer".

Srbija Danas/Instagram/A.N.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.