Ne može nama selektor ništa da zabrani

Izvor: Mondo, 15.Jun.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne može nama selektor ništa da zabrani"

Jelena Karleuša o poseti suprugu u Rusiji - "na usluzi sam"!

Jelena Karleuša rekla je za domaću štampu da će posetiti supruga tokom Mundijala, i da ne zna da li mu je zabranjeno vođenje ljubavi.

MUNDIJAL 2018 - SVE ŠTO VAS ZANIMA

Suprug pevačice, fudbaler Duško Tošić, u Rusiji je sa našom reprezentacijom, a JK planira da ga poseti i da se ne obazire na uslove karantina.

"Što se tiče intimnih odnosa, Duško >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mi nije rekao da mu je išta zabranjeno od strane selektora. Meni niko ne može ništa da zabrani, 26. juna idem u Rusiju, pa ako on bude bio raspoložen, ja sam na usluzi," u svom stilu je rekla Karleuša.

"Duška sam upoznala kada je imao 25 godina, bio mladi reprezentativac, i mislim da iza svakog uspešnog čoveka stoji porodica i podrška. Vodim i kćerke u Rusiju, da podrže tatu, sigurna sam da će im biti zanimljivo. Moskva je jako interesantna, kao i stadion," rekla je ona za list "Alo".
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.