Najavila njihovo UNIŠTENJE: Jelena Karleuša nikad surovije o Ceci i Futi, zbog ovoga je spremna da IDE DO KRAJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 17:01

Najavila njihovo UNIŠTENJE: Jelena Karleuša nikad surovije o Ceci i Futi, zbog ovoga je spremna da IDE DO KRAJA

Netrepeljivost između Karleuše i Cece traje gotovo decenijama, a svoje sukobe već godinama rešavaju sudskim putem.

Pevačica Jelena Karleuša uvek privlači pažnju javosti svojim kontroverznim izjavama, a poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te uvek bez zadrške govori o svemu što je trese estradnu scenu.

Ovog puta pop diva je uhvaćena na našem aerodromu gde se vraćala sa nastupa i svoje turneje "Alfa i Omega".

- Ja ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko je Cecu probio, niti me to interesuje, ali znam da sam ja u jednom opsesivnom životnom stanju sje*avanja te osobe dok mogu i dok imam snage. Najmanje što je zaslužila jeste da to radim doživotno - rekla je Jelena.

Ono što takođe zanima javnost jeste njena reakcija na gašenje njenog Jutjub kanala.

- To je namerno odrađeno, tako to rade ljudi koji ne mogu da pobede velike igrače rezltatima, hitovima i pesmama, nego moraju takve niske udarce da čine. Naravno, naneli su mi veliku štetu, ali ja sam posvetila život da činim njima štetu. Ja sam najistrajnija osoba i sve što radim radim do kraja, to su sve p*čke da vam kažem, ali ono što razlikuje mene od njih jeste to što ja radim sve direktno, a ne iza leđa - bila je jasna Jelena Karleuša.

Srbija Danas/Hype/O. T.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.