NEMA NIŠTA OD NOVOG ALBUMA: Jelena Karleuša pomera izbacivanje Alfe? Ovog puta je reč o višoj sili

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 19:02

NEMA NIŠTA OD NOVOG ALBUMA: Jelena Karleuša pomera izbacivanje "Alfe"? Ovog puta je reč o višoj sili

Fanovi se plaše da će se spekulacije obistiniti...

Pokojna Marina Tucaković, ostavila je neizbrisiv trag u svetu domaće muzike svojim vanvremenskim tekstovima i brojne pevače i pevačice koji danas uživaju ugled, veliku slavu i poštovanje, lansirala u sam centar medijskog zbivanja. No, danas kada je više nema, njen suprug Aleksandar Radulović Futa je odlučio da, radi zaštite autorskih prava i sprečavanja zloupotrebe dela njegove Marine, da prijavi Jutjub kanale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su emitovali muzički sadržaj čiji je tvorac upravo Tucakovićeva.

Na spisku onih čiji je kanal prijavljen i blokiran, jeste i pop diva Jelena Kalreuša, koja je za 13. avgust najavila izdavanje novog studijskog albuma na koji je njena publika čekala više od decenije, upravo putem Jutjub kanala koji je onemogućen. Zbog toga je nastala prava panika među fanovima plavokose pevačice.

Jelena je dugo najavljivala svoj studijski album koji nosi simboličan naziv "Alfa", kojim jasno stavlja do znanja da je ona mama igre, kako često voli da istakne. Međutim, taj album nikako da ugleda svetlost dana.

No, baš sada kada je odredila i datum izlaska, a to je 13.08.2023. čini se da su prepreke nastale i to nepremostive. Naime, Jutjub kanal na kom objavljuje svoju muziku, iz pomenutih razloga je blokiran. Ona je i sama izjavila putem socijalnih rmeža da već uveliko radi na vraćanju istog, a da li će stići da do zakazanog datuma to učni, nije poznato.

Jelena je tokom svoje karijere duge 28 godina sarađivala sa Marinom Tucaković neprekidno. Njoj je poveravala svoje emocije koje su kasnije pretočene u najdivnije stihove, ali je Tucakovićeva poznavala i njenu žustru stranu, te su energične pesme i "tvrđi" stihovi takođe nastajali u njenom rokovniku.

Fanovi plavokose pevačice se pribojavaju da je upravo ovo razlog ponovnog prolongiranja i pomeranja premijere "Alfe". Jelena se naravno nije oglasila kako bi opovrgla ili potvrdila ove sumnje, jer sve drži u tajnosti kako bi "bum" bio spektakularan, kako bi ceo Balkan ali i svet bili pod snažnim potresom. Ostalo je još svega 9 dana do saznanja prave istine. Da li ćemo napokon dobiti "Alfu" ili ne, za sada zna samo Jelena Karleuša sa timom svojih saradnika.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.