MISTERIJA vile na Dedinju vredne preko DVA MILIONA - U njoj je ON živeo pre JK i Piksija, a povezivali su ga s Arkanovom likvidacijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 12:48

MISTERIJA vile na Dedinju vredne preko DVA MILIONA - U njoj je ON živeo pre JK i Piksija, a povezivali su ga s Arkanovom likvidacijom

Jelena Karleuša je za vilu na Dedinju morala da iskešira 2.500.000, a malo ko zna da je upravo u ovom luksuznom kompleksu živeo Dragan Stojković Piksi. Međutim i pre njega, ovde je živeo i Andrija Drašković sa tadašnjom izabranicom Elenom Karaman.

"Odvojena kupatila i toaleti, što više biti razdvojen od supruga da bi se malo poželeli, odvojeni novčanici i ono najbitnije, kao šlag na kraju - ljubav", ovako je svojevremeno Jelena Karleuša odgovorila na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta sve povoljno utiče na brak.

U vili na Dedinju kupljenu pre pet godina za više od dva miliona evra, u kojoj je pevačica svila porodično gnezdo sa ćerkama i suprugom, ima toliko prostora da svako može da ima "svoj mali svet“, a svi zajedno su, čak i kad su u dvorištu, zaklonjeni od pogleda znatiželjnika.

Nije nimalo čudno što svaki kvadrat kuće odiše luksuzom, ali i ušuškanošću, jer su i prethodni vlasnici čuvali svoj mir. U vili su, dok je nisu prodali, živeli Snežana i Dragan Stojković Piksi kad god su boravili u Beogradu. Selektor naše reprezentacije je potom kupio kuću na Dorćolu, a o kupoprodajnom dogovoru sa Duškom dugo se nagađalo.

Pominjalo se da je "ulaznica za raj na Dedinju" koštala između dva i dva i po miliona evra. Nije teško pretpostaviti da se o prodaji, odnosno kupovini vile prvi put govorilo u Kini, jer je Piksi bio trener, a Duško Tošić igrač kluba "Gvangdžou“. No, to nije kraj priče. Kada bi zidovi te vile umeli da govore, sigurno je da bi se od njihove "priče" mogao napisati scenario za blokbaster.

Pre no što su Snežana i Dragan Stojković postali vlasnici vile na Dedinju ona je pripadala Andriji Draškoviću, baš u vreme ljubavi sa Elenom Karaman. U vreme kad su se zabavljali, devedesetih godina, Elena i Andrija Drašković važili su za najlepši par Beograda, koji je privlačio pažnju gde god da se pojavi. Iako su se rastali ubrzo posle Matijinog rođenja, nastavili su da neguju prijateljske odnose. On je domaćoj javnosti poznat kao neko ko se dovodio u vezu sa mnogim prljavim i nelegalnim poslovima, uključujući šverc cigareta iz Italije u Crnu Goru od sredine devedesetih do 2000. godine.

A post shared by Dragan Stojkovic (@draganstojkovicpixy)

Tada je na podgorički aerodrom pristizalo 1.000 tona cigareta mesečno. Pretpostavlja se da je u šverc cigareta umešan tadašnji politički vrh Crne Gore sa Milom Đukanovićem na čelu, koji je zauzvrat jamčio članovima italijanske mafijaške organizacije Sakra korona unita bezbedan i siguran boravak u Crnoj Gori u slučaju raspisivanja poternice italijanskih vlasti za njima, Andrija je dovođen u vezu sa ubistvom Zvonka Plećića Pleće, tadašnjeg šefa surčinskog klana, koji je ubijen u beogradskom restoranu "Rojal knez". Tom događaju je prisustvovala i Elena.

Ona je svedočila kako je Andrija pucao u samoodbrani, pa je osuđen na 12 godina, međutim, presuda je poništena i pušten je da se brani sa slobode. Takođe, kako je nedljinik "Vreme" svojevremeno objavio, dovođen je u vezu i sa ubistvom Željka Ražnatovića Arkana. Navodno ga je porodica Ražnatović optužila da je on organizator, ali dokaza nije bilo.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.