Lepomir Bakić: Postajem kao Jelena Karleuša

Izvor: Story, 22.Okt.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepomir Bakić: Postajem kao Jelena Karleuša

U četvrtak 23. oktobra u Slatkom životu pratićete Lepomira Bakića, Eru Ojdanića i Maju Volk

Lepomir Bakić kaže da postaje kao Jelena Karleuša, u smislu podrške ljudskim pravima.

Sa drugaricom u kolima priča da je baš sve pokušao sa svojom bivšom ženom, ali da ona ne popušta. Bio je kaže spreman i da prestane da se slika, doteruje, vežba... Iz cele priče zaključuje se da bi jako voleo da se pomiri.

U restoranu je sa devojkom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Kaže da ga ona razume, da je tu da ćuti i sluša, kao što žena inače treba da radi. Ali ograđuje se i kaže Sve je to lepo i fino, ona je tu, ali posle moje žene ja sam postao drvo, ne mogu više nikoga da volim.

Era Ojdanić sa komšijom priprema dvadesetak jagnjadi i prasadi za kafanu. Nejgova prijateljica Mara se budi, on je čeka u dvorištu da krenu za Mionicu. Opipa joj guzu, razmene komplimente i kreću na put. Svraćaju u prodavnicu, on tu izljubi neku prodavačicu, zbog čega mu Mira prigovara. On konstatuje da je Mira ljubomorna. U Mionici na etno domaćinstvu dočekuje ga domaćin i čitav dečiji folklorni ansambl...zdravica. Era se od radosti rasplače. Sastaje se sa prijateljem Ljubom Debelim. Iz priče saznajemo da mu je Era silne pare ostao dužan. Ljuba ga naziva lopovom.

Maja Volk sa ćerkom u kolima pleše. One imaju posebnu zabavu, ples u kolima tokom vožnje. Sve to izgleda prilično zabavno. To rade kada su neraspoložene da poprave raspoloženje. U jednom trenutku ispred njih izleće auto, ali na sreću uspele su da izbegnu sudar.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.