Ključala i uzavrela atmosfera, JELENA MARIJI POKAZALA SREDNJI PRST!

Izvor: 011vodič.com, 09.Apr.2021, 08:09

Ključala i uzavrela atmosfera, JELENA MARIJI POKAZALA SREDNJI PRST!

Nakon što je diskvalifikovana iz takmičenja bivša učesnica “Zvezde Granda”, , Jelena Karleuša je otpratila Mariju Šerifović sa Instagrama. Iako su mnogi mislili da je njihovo prijateljstvo puklo kao tikva, one su demantovale sve sumnje. Naime, danas je već treći dan snimanja emisije, a one se ne razdvajaju.
Šerifovićeva je objavila snimak na svom Insta-storiju, koji je nasmejao brojne pratioce.
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << početku snimka Jelena stoji sa fotografom i gleda kako je ispala na fotografijama, a Marija je opominje da je snimanje počelo i da treba da dođe na svoje mesto.
foto: Instagram “Karleuša, možeš li da dođeš pošto počinjemo snimanje? Možeš li da dođeš”, upitala je Marija, da bi potom dobila odgovor od Karleuše.
“Šta?! Od kad smo mi na Karleuša”, pitala je JK.
Marija je pitala Jelenu da li ima donji veš, a kao odgovor je dobila Karleušin srednji prst.
foto: Instagram (Espreso)



The post Ključala i uzavrela atmosfera, JELENA MARIJI POKAZALA SREDNJI PRST! appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.