Karleušin koncert prekinut zbog tuče!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2011, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleušin koncert prekinut zbog tuče!

Na nastupu Jelene Karleuše u Novom Pazaru izbila je opšta tuča! JK je preksinoć na scenu u klubu "Kristal", po starom običaju, izvela jednog muškarca iz publike, svukla ga i bičovala, a po završetku performansa mladića je napala publika kojoj su smetali njegovi feminizirani pokreti!

U opštoj tuči sevale su pesnice, reagovala je i policija, a Jelena je svoj nastup prekinula oko ponoći i odmah se uputila za Beograd!

Očevidac ovog događaja rekao je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Pres" da se u Novom Pazaru ne pamti masovnija tuča i da je izazvana zbog pevačicinog forsiranja gej populacije.

- JK je kasnila oko sat vremena sa nastupom, na bini se pojavila tek oko 22 časa. Uz prve taktove njene pesme „Ide maca oko tebe" rekla je publici: "Pozivam da mi se na sceni pridruži mladić koji nije oženjen, koji nema ni dečka ni devojku" - prepričao je događaj sagovornik "Presa" koji je insistirao na anonimnosti i rekao da se Karleuši pridružio mladić za koga se priča da je homoseksualnog opredeljenja.

- Posle njegovog nastupa sa JK prišao mu je momak i zapretio: "Je*aću ti mater pedersku! Sada ću te polomiti", ali je obezbeđenje uspelo da spreči tuču. Međutim, samo desetak minuta kasnije pojavila se grupa mladića koja je započela tuču sa obezbeđenjem! Devojke su napustile klub nakon što je izbila opšta tuča, koju su uspeli da prekinu policajci. To se desilo oko ponoći, kada je Jelena i prekinula nastup i uz pomoć obezbeđenja napustila diskoteku.

Folkerka je posle nastupa napisala na Fejsbuku da je, uprkos svemu, imala uspešan nastup.

- Večerašnji nastup u Novom Pazaru bio je jedan od mojih najboljih i najuspešnijih! Klub je bukvalno goreo! U publici je bilo malo više testosterona, ali to je razumljivo i ne ljutim se! Bilo je vrh - napisala je JK.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.