Karleuša zagrmela o Dodikovom vređanju porodice Đoković: Kuku, kakvo foliranje eksplodirao... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 14:52

Karleuša zagrmela o Dodikovom vređanju porodice Đoković: Kuku, kakvo foliranje eksplodirao... (FOTO)

Pevačica nije mogla da ćuti!

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se nakon što je u javnosti dospeo skandalozan snimak gostovanja predsednika Republike Srpske, Milorada Dodika, iz jedne emisije u kojoj je izvređao članove porodice Novaka Đokovića.

Društvene mreže usijao je snimak neformalnog razgovora pred početak emisije "Oko" na RTS na kom se vidi Dodik kako vređa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodicu Đoković. Povodom ovog videa Dodik se ogalsio i izjavio da će "nastaviti da poštuje i uvažava uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštuje i ceni njegovu porodicu".

Sada je komentar na celu situaciju imala i Jelena Karleuša koja se oglasila putem društvene mreže Instagrama.

Ono što je Dodik rekao o Đokovićevoj porodici ne pričate svi već godinama, ne?! Izvinite, nisam vas prepoznala! Joj kako s*rete, obožavam vas. Foliranje level ekplodirao barometar - poručila je popularna JK i napomenula da je i ona sama u emisijama tokom trajanja reklama umela da "oplete":

- Ljudi moji, šta sam ja sve pričala u emisijama za vreme reklama i o kome. Kukuu!.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stanivuković "brani" Dodika posle izjave o Đokovićima: "Niko nema pravo da to pusti" VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2023

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, oglasio se nakon snimka na kome predsednik Republike Srpske Milorad Dodik vređa porodicu tenisera Novaka Đokovića pred početak emsije na RTS-u...Dodik je komentarišući organizaciju turnira Srpska open, koji je nedavno održan u Banja Luci, rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.