Karleuša ukrala pesmu od Korejaca?(VIDEO)

Izvor: S media, 06.Jan.2011, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša ukrala pesmu od Korejaca?(VIDEO)

Novi singl, koji je folk pevačica Jelena Karleuša objavila uz neviđeni multimedijalni spektakl, upotpunjen hologramskom projekcijom numere, koja je zastupljena u SAD-u, Japanu, ali i Južnoj Koreji. A baš iz Južne Koreje potiče muški bend (SHINee) od koga je Karleuša pozajmila novu numeru koja u njihovom izvođenju nosi naziv “Lucifer”.

Uporedite Karleušinu

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/jNIEYpnBfb4&feature=player_embedded?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerjNIEYpnBfb4&feature=player_embedded", "ytplayerjNIEYpnBfb4&feature=player_embedded", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

i pesmu mladih Koreanaca

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/Dww9UjJ4Dt8&feature=player_embedded?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerDww9UjJ4Dt8&feature=player_embedded", "ytplayerDww9UjJ4Dt8&feature=player_embedded", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

pa sami procenite...

Nadajmo se da ovo nije još jedan u nizu plagijata naših estradnih umetnika, već da su mladim Korejcima, koji beleže ogromnu popularnost u celoj Aziji ali i širom sveta, uredno plaćena prava na korišćenje ove numere.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.