Karleuša u rajder listi zahteva da organizator obezbedi publiku za njen nastup

Izvor: Njuz.net, 09.Jul.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša u rajder listi zahteva da organizator obezbedi publiku za njen nastup

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Karleuša traži garancija da će minimum 33% posetilaca hvaliti koncert na društvenim mrežama

VRNJAČKA BANJA, 9. jul 2012, (Njuz) – Poznata pevačica Jelena Karleuša pred nastup na Festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj banji dostavila je organizatoru svoju rajder listu. Za razliku od mnogih razmaženih svetskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << zvezda i zvezdica popularna ’’Diva’’ nije imala veliki broj zahteva ali je od organizatora zahtevala da joj, pored neprskanih jabuka i grickalica bez glutena, obezbedi i publiku za nastup.
Izvor blizak organizatoru Festivala navodi da Karleuša neće početi sa pevanjem ukoliko prostor predviđen za publiku ne bude ispunjen do poslednjeg mesta pola sata pre njenog koncerta. Pored toga zahtevala je i da publika sve vreme aktivno učestvuje u njenom nastupu, odnosno da igra i peva uz njene pesme, da je pozove na najmanje jedan bis, kao i da nakon koncerta barem trećina posetilaca okači slike sa nastupa na Fejsbuk i Tviter uz komentare tipa ’’nikad bolji koncert, Karleuša je carica, pevanje njenih pesama je stvar opšte kulture!’’.
Organizatori se sada, kako navodi naš izvor, nalaze u velikom problemu, jer nigde ne mogu da pronađu 5.000 ljudi koji su spremni, čak i za honorar, da prisustvuju koncertu Jelene Karleuše. Kako Njuz nezvanično saznaje za sada mogu da garantuju da će Jeleninom nastupu prisustvovati dvoje ljudi, sredovečna gospođa po imenu Divna i mladi fudbaler Duško, ali da ne mogu da garantuju da će moći da izdrže do kraja koncerta.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.