Izvor: Press, 27.Dec.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša surovo ispreskakala Amidžića u emisiji: On sada otkriva šta je s pretećim porukama!

Jelena i Ognjen tema su o kojoj se danas naširoko priča, a poslednju Ognjenovu emisiju u ovoj godini mnogi nazivaju "šou-biz emisijom godine".
Ognjen Amidžić preksinoć je u svojoj emisiji "Amidži šou" ugostio Jelenu Karleušu, nakon skoro šest godina koliko se zbog zabrane nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pojavljivala na televiziji Pink. Emisija je bila napeta od početka do kraja, činilo se kao da će sve eksplodirati, Jelena je bila bez dlake na jeziku, a mnogi su emisiji dan kasnije dodelili titulu "šou-biz emisije godine". 
Oglasila se Kijina majka: Duško je bio moje mače, dolazio je gladan, a meni je bilo žao!
Budući da je sinoć njegova emisija, poslednja u ovoj godini, napravila toliki bum i poljuljala javnost, novinara portala Telegraf kontaktirali su Ognjena i porazgovarali s njim na tu temu.
youtube.com/AmiG Show
Jelena Karleuša kog Amidžića u emisiji...
Kakvi su utisci posle emisije za koju mnogi smatraju da je bila šou-biz emisija godine?
- Zavisi. To je bilo očekivano od Karleuše. Ja sam bio spreman na to, tako da je meni sve to bilo očekivano.
U nekim momentima Vam baš i nije bilo svejedno?

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Karleuša o tekstu nove pesme: Ne ismevam Jalu i Bubu

Izvor: Tracara.com, 28.Dec.2018, 01:39

Posle intervjua u emisiji Ami G show, kojim se vratila na TV Pink, Jelena Karleuša govorila je i za dnevnu emisiju Premijera. “Kada je reč o Pinku, ja sam sa Pinkom odrasla, a i Pink je sa mnom rastao dugi niz godina, više od dve decenije. Moj stajling je smišljen za večeras, to je moj mali...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.