Karleuša o tekstu nove pesme: Ne ismevam Jalu i Bubu

Izvor: Tracara.com, 28.Dec.2018, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša o tekstu nove pesme: Ne ismevam Jalu i Bubu

Posle intervjua u emisiji Ami G show, kojim se vratila na TV Pink, Jelena Karleuša govorila je i za dnevnu emisiju Premijera. “Kada je reč o Pinku, ja sam sa Pinkom odrasla, a i Pink je sa mnom rastao dugi niz godina, više od dve decenije. Moj stajling je smišljen za večeras, to je moj mali omaž ovoj televiziji. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja milionskog auditorijuma i da ćemo se dotaći svih onih tema >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << koje ovih godina nismo obrađivali ovde,” ispričala je ona. Jelenino gostovanje u Miligramovoj pesmi Marihuana zapanjilo je publiku, a popularna je teorija da je tekst inspirisan Jalom bratom i Bubbom Corellijem. JK to demantuje. ” Ja imam previše veliko ime i previše veliku karijeru da bi se bavila ismevanjem nekog ko je vrlo kratko na sceni, to mogu samo da podržim i pohvalim, ali da ismevam ne, to je njihova pesma. Ja kada bih htela da ismevam nekog i da pravim parodiju to ne bi bilo tako slatko,” iskrena je ona. View this post on Instagram A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 25, 2018 at 11:10pm PST Ona je otkrila i sa kojim pevačicom bi volela da ima saradnju. “Nikolija je jako interesantna novim generacijama, ona ima taj neki kul vajb. Kada je reč o hip hopu na ovim prostorima ne postoji neko ko ima bolji izraz. Originalna je i to mi se jako dopada, spoj takve dve žene se sviđa publici. Nikolija mi je super,” pohvalila je Jelena.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Evo sa kojom koleginicom bi Jelena Karleuša želela saradnju!

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2018

Nakon intervjua u emisiji "Ami G show", kojim se vratila na TV Pink, Jelena Karleuša govorila je i za dnevnu emisiju Premijera. Evo sa kojom koleginicom bi želela saradnju!..Jelena je izjavila da je sa Pinkom odrasla ali da je i Pink sa njom rastao dugi niz godina, više od dve decenije:.."Moj stajling...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.