Karleuša se zaglavila u liftu

Izvor: Dzungla.org, 01.Dec.2011, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša se zaglavila u liftu

JK iz nezgodne situacije u kojoj se našla pred početak suđenja s Cecom morao da spasava šef obezbeđenja

Upomoć!
Jelena Karleuša se juče s majkom Divnom i advokatom zaglavila u liftu Višeg suda u Beogradu. Dolazeći na ročište zakazano po tužbi Svetlane Ražnatović, oni su se odvezli iz prizemlja na treći sprat, ali problem je >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << nastao kad su pokušali da izađu. Jelena je kucala na vrata i zamolila novinare da dovedu pomoć, a kao spasilac se pojavio šef obezbeđenja, koji je otključao vrata lifta.
- Ne mogu da verujem šta se desilo! Ovo su Marfijevi zakoni! - rekla je nasmejana i raspoložena pevačica čim se dočepala slobode.
Inače, Ceca od nje potražuje 11.000.000 dinara zbog uvreda koje je u novembru prošle godine objavila u otvorenom pismu na Fejsbuku. Trebalo je da se juče prvi put sretnu u sudnici, ali Ražnatovićka se nije pojavila jer joj tek 22. februara prestaje kućni pritvor. Zbog toga je sudija odložio suđenje za mart 2012. godine.
Verujemo da će se tada JK opredeliti za stepenice. Em je sigurnije, em zdravije.
Izgazila Cecinu tužbu
Karleuša je na Fejsbuk postavila fotku na kojoj „luj viton“ cipelama gazi po tužbi Svetlane Ražnatović, a „scenografiju“ krasi i toalet-papir. Ispod slike je „mala od skandala“ napisala „Let’ s get ready to rumble! “, što u prevodu znači „Spremite se za gruvanje“. Ovo je izazvalo brojne komentare, kako njenih tako i Cecinih fanova. Karleušini su podržali ovakvu provokaciju, dok su se suparnici zapitali dokle je spremna da ide da bi dobila naslovnu stranu, poručivši joj da će, bez obzira na sve, izgubiti spor.
(Izvor; Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.