Karleuša se ne smiruje: Ono što je Dragana Mirković sad rekla o Ceci ja pričam decenijama!

Izvor: Svet, 10.Sep.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša se ne smiruje: Ono što je Dragana Mirković sad rekla o Ceci ja pričam decenijama!

Intervju Dragane Mirković od pre mesec dana, kada je po prvi put prozvala Cecu Ražnatović, izazvao je buru reakcija u javnosti.
Folk zvezda je tada, doduše bez pominjanja imena, otkrila da joj koleginica smešta tekstove u novinama i radi protiv nje uz pomoć dizajnera Saše Vidića. Vidić je Dragani odgovorio, ali Ceca je ćutala.
Dragana je tada istakla da joj je velika podrška Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Karleuša.
“A kad ja pričam o tome – ništa. Ali kad Dragana kaže onda svi kažu: Bravo Dragana! A ja pričam o tome decenijama i ništa. Šalu na stranu, ja moram samo da podržim Draganu jer je ona rekla ono što ja govorim jako dugo. Nekako su ljudi navikli od mene da ja kao Kalimero vičem: Ovo je nepravda, nepravda. Evo sada je progovorio neko ko generalno ćuti. I nije se očekivalo od nje. Bravo, Dragana”, rekla je Karleuša u intervjuu za sarajevsku TV1.
Svetsvet
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Karleuša: Ono što je Dragana otkrila o Ceci, ja pričam godinama

Izvor: Tracara.com, 11.Sep.2017, 10:13

Nastavak afera (foto: arhiva) U intervjuu koji je nedavno dala za jednu lokalnu TV stanicu, Dragana Mirković prvi put se okuražila da progovori o odnosu sa Cecom Ražnatović. Nakon što je istakla da njih dve nemaju ništa zajedničko, folkerka je bez pominjanja imena otkrila da joj koleginica smešta...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.