Karleuša se izvinila Ceci

Izvor: Kurir, 10.Apr.2012, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša se izvinila Ceci

Kakva noć, razbili smo! Ako je još neko pevao u Cirihu, ja se izvinjavam, napisala je Jelena Karleuša na Tviteru

Tera po svom!

- Kakva noć, razbili smo! Hvala fanovima za oboren rekord posete! Ako je još neko pevao u Cirihu, ja se izvinjavam - napisala je Karleuša na svom Tviter profilu juče posle nastupa u klubu „Jil“.

Svima je jasno da je pop >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pevačica ovom rečenicom aludirala na svoju ljutu rivalku Cecu Ražnatović, koja je iste večeri nastupala u klubu „Face“, udaljenom samo kilometar od mesta gde je bila Jelena.

Da podsetimo, Jelena i Ceca su se u subotu na aerodromu „Nikola Tesla“ srele posle dve godine. One su istim avionom odletele za Švajcarsku, a tokom leta nisu ni reč progovorile, iako su obe sedele u prvom redu biznis klase.

Sinoć su se zajedno vratile „Jatovim“ letom iz Ciriha.

(D. T.)
Pogledaj vesti o: Ceca,   Twiter

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.