Karleuša se STESALA! Pogledajte kako izgleda njen GO STOMAK bez Fotošopa! (FOTO)

Izvor: Svet, 01.Maj.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša se STESALA! Pogledajte kako izgleda njen GO STOMAK bez Fotošopa! (FOTO)

Jelena Karleuša je, po sopstvenom priznanju, u poslednjih nekoliko godina imala probleme sa kilogramima. Pop diva kaže da se nikad nije stidela svog tela i da joj se dopada što je “malo oblija” nego ranije.
Ipak, pred ovo leto odlučila je da se steše i da bude u top formi.
Ona je jutros obradovala fanove fotkama iz teretane na kojima se vidi da je stomak potpuno izravnala i da je spremna za bikini.

Priznaćete, fascinantno telo za ženu od skoro 40 godina i majku dva deteta.
Bravo!
SvetSvet
The post Karleuša se STESALA! Pogledajte kako izgleda njen GO STOMAK bez Fotošopa! (FOTO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovako stvarno izgleda: Pogledajte fotografiju Karleušinog stomaka bez photoshopa

Izvor: Tracara.com, 01.Maj.2018

Njeno telo ovako sada izgleda Facebook/JelenaKarleusa Jelena Karleuša sama se šalila na račun sopstvenog izgleda – iako izgleda sjajno, neki novinari zamerili su joj višak kilograma o kome je javno govorila u poslednje vreme. Ipak, pop diva rešila je da se otarasi viška koji joj je smetao pa...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.