Karleuša poručila: Zatvorite me sa roditeljima nestale devojčice!

Izvor: Svet plus, 29.Mar.2024, 12:37

Karleuša poručila: Zatvorite me sa roditeljima nestale devojčice!

Jelena Karleuša poručuje nadležnima, "zatvorite me sa roditeljima nestale devojčice u istu prostoriju, na sat. Ne treba više!"
Nestala devojčica od nepune dve godine Danka Ilić još uvek nije pronađena, a pevačica Jelena Karleuša javno se oglasila i poručila da želi da razgovara sa roditeljima...
"Zatvorite me sa roditeljima nestale devojčice u istu prostoriju. To želim. Na sat. Ne treba više."– napisala je Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram.
Danke Ilić (2) nema već četiri dana, devojčica je nestala u utorak oko 13.45 u naselju Banjsko Polje, u Ulici vojvode Radomira Putnika broj 19. Potraga za devojčicom i dalje traje.
Prema informacijama sa terena, vatrogasci...
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.