Izvor: Luftika.rs, 28.Mar.2024, 14:04

Roditelji nestale devojčice ponovo u policiji, došlo se do novih informacija

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, a na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.
Kako se saznaje, policija blokira prilaz vikend-kući na čijem području je poslednji put viđena mala Danka Ilić, međutim, kako se nezvanično saznaje, u planu je da se potpuno raščisti prilaz pojati, uz pomoć velikih mašina, a stigao je upravo i bager.
Vozila teške mehanizacije trenutno se nalaze na terenu, iako je broj pripadnika policije za sad znatno manji.
Kako se saznaje, u policiji se došlo do novih informacija, o čemu će se dodatno znati više. Ipak MUP apeluje da se strogo vodi računa o izveštavanju kako se ne bi ugrozila istraga...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u Banjskom Polju: Vozila pod rotacijom jure ka kući gde je nestala Danka

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Mar.2024

SRBIJA – Dva vozila pod rotacijom upravo su velikom brzinom prošla Banjskim Poljem, jureći ka kući gde je poslednji put viđena mala Danka Ilić! Kako javlja novinar “Novosti”, reč je o vozilima hitne službe, a jedan od radnika koji se bave raščišćavanjem terena rekao je za “Novosti”...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

RODITELJI NESTALE DANKE STIGLI KUĆI Saslušavani više od 8 sati povodom nestanka ćerke, ministar Gašić još u Boru

Izvor: Blic, 29.Mar.2024, 11:54

Roditelji nestale Danke Ilić stigli su kasno sinoć kući iz policijske stanice gde su saslušavani povodom nestanka ćerke. U Boru je od sinoć i ministar policije Bratislav Gašić koji je u dva navrata obišao mesto gde je devojčica nestala u utorak u 13 sati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.