Karleuša pecnula Daru Bubamaru

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jul.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša "pecnula" Daru Bubamaru

Pjevačica Jelena Karleuša ponovo je oglasila na Fejsbuku, gdje je pisala o "pojavama sa margina". Ona je na popularnoj društvenoj mreži navela da su te "pojave" u prošlosti najstravičnije vrijeđale nju i njenu porodicu, a uz ovaj status JK je postavila i sliku njene koleginice Dare Bubamare, i na takav način je ponovo "pecnula". - Čitav moj javni život, obilježile su pojave, po pravilu sa margina društva, >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << koje su davale sebi na značaju vrijeđajući mene i moju porodicu na najstravičniji način. I što sam bila uspješnija, tih pojava je bilo sve više. Što sam ja bila ljepša i srećnija, pojave su bile sve ružnije i tužnije. Vremenom sam naučila da ih žalim i smatram ih duboko nesrećnim – napisala je Karleuša i nastavila: - Nema više potrebe da im ja na uvrede odgovaram. Odgovori su uvijek bili moje greške jer sam se na taj način valjala u njihovom blatu. Dovoljan je samo jedan pogled ka njima i da mi bude jasno zašto sa gađenjem i bez komentara treba da okrenem glavu u drugu stranu. Oni izgledaju upravo onako kakve su im misli, kakvo im je srce. Nesrećno – zaključila je pjevačica. (Telegraf)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

KARLEUŠA PECNULA DARU BUBAMARU: Pojave sa margine društva su me najstravičnije vređale

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jul.2014

- Čitav moj javni život, obeležile su pojave, po pravilu sa margina društva, koje su davale sebi na značaju vređajući mene i moju porodicu na najstravičniji način. I što sam bila uspešnija, tih pojava je bilo sve više - napisala je JK, a uz ovaj status postavila je sliku svoje njene koleginice

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.