KARLEUŠA PECNULA DARU BUBAMARU: Pojave sa margine društva su me najstravičnije vređale

- Čitav moj javni život, obeležile su pojave, po pravilu sa margina društva, koje su davale sebi na značaju vređajući mene i moju porodicu na najstravičniji način. I što sam bila uspešnija, tih pojava je bilo sve više - napisala je JK, a uz ovaj status postavila je sliku svoje njene koleginice

  • 28

Pevačica Jelena Karleuša ponovo je oglasila na Fejsbuku, gde je pisala o "pojavama sa margina". Ona je na popularnoj društvenoj mreži navela da su te "pojave" u prošlosti najstravičnije vređale nju i njenu porodicu, a uz ovaj status JK je postavila i sliku njene koleginice Dare Bubamare, i na takav način je ponovo "pecnula".

- Čitav moj javni život, obeležile su pojave, po pravilu sa margina društva, koje su davale sebi na značaju vređajući mene i moju porodicu na najstravičniji način. I što sam bila uspešnija, tih pojava je bilo sve više. Što sam ja bila lepša i srećnija, pojave su bile sve ružnije i tužnije. Vremenom sam naučila da ih žalim i smatram ih duboko nesrećnim - napisala je Karleuša i nastavila:

- Nema više potrebe da im ja na uvrede odgovaram. Odgovori su uvek bili moje greške jer sam se na taj način valjala u njihovom blatu. Dovoljan je samo jedan pogled ka njima i da mi bude jasno zašto sa gađenjem i bez komentara treba da okrenem glavu u drugu stranu. Oni izgledaju upravo onako kakve su im misli, kakvo im je srce. Nesrećno - zaključila je pevačica.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русиа

    15. jul 2014 | 15:23

    У чему је карлеуша успешна????

  • mam

    15. jul 2014 | 14:28

    Pa to si dobro napisala tako isto tebe Ceca smatra jadnom i zalutalom.Secas ono kad je u svakom tvitu, novinama, emisijama prozivas.#mozak

  • 1Dixy,

    15. jul 2014 | 15:20

    Sta Jelena Karleusa uradi kad hoce da bude sama? Pa napravi koncert na Uscu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA