Karleusa otkrila za koga navija na Pinkovom festivalu Prija joj Mika Kostic

Izvor: medio.rs, 21.Apr.2015, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleusa otkrila za koga navija na Pinkovom festivalu Prija joj Mika Kostic

- Moju podršku dajem ovoj mladoj dami - napisala je Jelena na svom zvaničnom Facebook i Tviter profilu, zajedno s linkom do pesme "Mali", koju peva Mika Kostić

Jelena Karleuša je otkrila je ko je njen favorit na Pinkovom festivalu, čije će finale biti uživo održano 4. maja. Samo dan nakon što je na zvaničan Jutjub kanal Pinka okačeno svih 25 numera koje se takmiče, JK je na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Fejsbuk profilu stavila link do pesme za koju navija.

Verovali ili ne, u pitanju nije Dara Bubamara, sa kojom je Jelena već dugo u medijskom ratu), niti neka od njenih dugogodišnjih koleginica, već je Karleušina podrška otišla ultratalentovanoj – Miki Kostić.

Printskrin: Youtube/Pink Music Festival

– Moju podršku dajem ovoj mladoj dami – napisala je Jelena na svom zvaničnom Facebook i Tviter profilu, zajedno s linkom do pesme “Mali“, koju su za bivšu učesnicu “Operacije trijumf” napisali Žika i Jelena Zana.

U pitanju je veoma vedra i brza pop pesma, koja će postati veliki hit ovog leta. Ekspresno ulazi u uši, i u njoj će se, nesumnjivo, naći mnoge tinejdžerke s ovih prostora.

Poslušajte i vi Mikinu pesmu “Mali”:
Pogledaj vesti o: Facebook,   Jutjub

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Čudo: JK i Ceca se konačno složile oko jedne stvari!

Izvor: Tracara.com, 21.Apr.2015

Sviđa im se ista pesma Možda važe za ljute suparnice, možda pevaju različite muzičke žanrove, ali kada je u pitanju nešto dobro i kvalitetno Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša imaju isti ukus. Verovali ili ne, popularne pevačice na Pinkovom festivalu navijaju za istu pesmu, Mali, koju...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.