Karleuša tužila medije

Izvor: Mondo, 18.Jun.2013, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša tužila medije

Na svom Twitter profilu pevačica objavila da je tužila nekoliko beogradskih medija. Nije navela zašto.

Jelena Karleuša nije održala najavljenu konferenciju za novinare u utorak, ali je ispunila obećanje da će se obračunati sa medijima.

Na svom Twitter profilu, Karleuša je objavila da je tužila nekoliko beogradskih medija.

"Podnete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tužbe protiv 'Blica', 'Informera', 'Naših Novina'...", napisala je ona.

Karleuša nije navela razlog zašto su podnete tužbe protiv tih medija. Ona je prethodna dva dana, takođe, na svom Twitter profilu, "prozivala" pojedine medije, jer joj se nije dopalo što su u izveštajima sa koncerta pominjali cifru od 10.000 ljudi na njenom koncertu u subotu, a takođe i što su upotrebljavali reči poput "fijasko" ili "debakl".

(MONDO - foto: MONDO/Goran Sivački)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša tužila medije

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Jun.2013

Jelena Karleuša nije održala najavljenu konferenciju za novinare u utorak, ali je ispunila obećanje da će se obračunati sa medijima. Na svom Twitter profilu, Karleuša je objavila da je tužila nekoliko beogradskih medija. "Podnijete tužbe protiv 'Blica', 'Informera', 'Naših Novina'..", napisala...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.