Karleuša i Duško kupuju vilu u Kini: Od cene će vam se zavrteti u glavi!

Izvor: Svet, 15.Okt.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša i Duško kupuju vilu u Kini: Od cene će vam se zavrteti u glavi!

Otkad je njen suprug, poznati srpski fudbaler Duško Tošić, potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Kineskim klubom „Gvanžu RF“, Jelena ne prestaje da traga za savršenom nekretninom u kojoj će ona, ali i njihove ćerkice Atina i Nika uživati kada god otputuju kod Duška.
– Jeleni je dosadilo da odseda po hotelskim sobama, a budući da je sasvim izvesno da će Duško naredne dve i po godine živeti u Kini, logično je bilo da se kupi i kuća. Nedavno je prilikom posete suprugu u Pekingu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << angažovala najbolju agenciju za nekretnine, te agentima jasno stavila do znanja kakav dom želi.
Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, pevačica je insistirala na tome da svaka soba ima svoje kupatilo, da vila poseduje sobu- garderober, kao i posebnu sobu za njene cipele, torbe i mnoge druge stvari. Kada su sve stavili na papir, agenti su joj rekli da će takva vila koštati oko milion evra – ispričao je izvor blizak porodici Tošić.
– Duško nije želeo da se preterano meša ženi u izbor nekretnine jer je njemu odavno svejedno gde će prenoćiti nakon napornih treninga i utakmica.
Ali, kao svaki muškarac koji želi da svojoj lepšoj polovini i ćerkicama ispunjava želje koje su u domenu njegovih mogućnosti, srećan je ukoliko u tome uspe – priča za Alo dobro upućeni izvor.
SvetSvet
The post Karleuša i Duško kupuju vilu u Kini: Od cene će vam se zavrteti u glavi! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KUPUJE VILU OD MILION EVRA: Jelena Karleuša i Duško Tošić postaće ponosni vlasnici NEKRETNINE U PEKINGU?

Izvor: Story, 15.Okt.2018

Pop pevačica Jelena Karleuša uskoro će postati ponosna vlasnica vile u Pekingu. Otkad je njen suprug, poznati srpski fudbaler Duško Tošić, potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Kineskim klubom „Gvanžu RF“, Jelena ne prestaje da traga za savršenom nekretninom u kojoj će ona, ali i njihove ćerkice...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.